Minden kisgyermekes családnak ajánljuk ezt a könyvet Mindenszentek és Halottak napja előtt. Segítségével könnyebb lesz az életről, halálről és gyászról beszélni.

Mai kultúránk nehezen fogadja el a halált az élet részének, ezért is nehéz beszélni róla. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy a gyerekek ne maradjanak magukra érzéseikkel, kérdéseikkel. Megérzik a szorongást, a gyászt, és azt is, ha a felnőttek szerint ez "titok". A sok nehéz érzés bennük marad. Ezért ne higgyük, hogy nem érthetik meg. Ne küldjük el őket azzal, hogy majd, ha nagyobb leszel... Olvassunk együtt!

Ez a könyv a gyönyörű rajzaival, verses feldolgozással pont a kisebbeknek (ovisoknak, alsós diákoknak) nyújt segítséget, hogy megérthessék, mi is történik. A szülőknek is segít, megmutatja, hogyan lehet erről a gyerekekkel beszélni. Szabad kérdezni, sírni, szomorúnak lenni, emlékezni - hiszen ezek is az élet részei.

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melynek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Amennyiben érdeklődik a részletek iránt, kérjük, olvassa el adatkezelési tájákoztatónkat.