Minden kisgyermekes családnak ajánljuk ezt a könyvet Mindenszentek és Halottak napja előtt. Segítségével könnyebb lesz az életről, halálről és gyászról beszélni.

A könyv a Beszéljünk róla! sorozat tagja, fontos témák gyerekekkel való megbeszélésében segít szülőknek, pedagógusoknak. 

Ezt a kötetet azoknak a szülőknek ajánlom, akiknek a párkapcsolata veszélyben van, vagy már el is váltak egymástól.

Beszélj és hallgass… Valóban olyan könyv ez, amelynek segítségével fejleszthetjük a családon belüli párbeszédeket – úgy, hogy csökkentjük a sértődések, bántások, büntetések számát, miközben növekedhet a bizalom és az őszinteség.

Holli arról álmodik, hogy a világon mindenhez megvan a bátorsága, de sajnos felébred – és szembetalálkozik a holnapi szereplésével, önmarcangoló gondolataival, és azzal az egyedülléttel, amivel még nehezebb megküzdeni a félelmekkel.

Hogyan tegyük a jót gyermekeinknek úgy, hogy a családban mindenkinek jó legyen? Egyáltalán, mi az, ami “jó” nekik? A könyvből kiderül, hogy ami nekik jó, attól a szülőség némileg könnyebbé válik - bár sosem válik igazán egyszerűvé. A szerző nemcsak pszichológus, hanem gyakorló szülő is, aki humorral és friss történetek nehézségein keresztül mutatja be azt, hogyan tegyük élhetőbb környezetté a családunkat kis- és nagykorú tagjai számára. 

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melynek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Amennyiben érdeklődik a részletek iránt, kérjük, olvassa el adatkezelési tájákoztatónkat.