Ha már számtalanszor próbáltuk okosan elmagyarázni gyermekünknek, hogy miért is nem gépezhet órákat naponta, de nem érti azt, hogy ez veszélyes lehet, ez a könyv ad egy másik megközelítést.

Nem annyira “okosat” racionálisat, amilyenek gyakran vagyunk, mi felnőttek. Inkább megértőt, bölcset, az érzelmeket is bevonót.

Onnan indul, ahol a gyermek érzi magát: van, ami nagyon vonzó… mint a pocsolyába lépés. Megtudjuk, hogy tényleg jó móka lehet, de meg kell különböztetni az ismerős és sekély pocsolyákat az ismeretlen, mély, veszélyesektől - és ehhez kell a felnőtt segítsége. A könyv nem a tiltásra, hanem a helyes használatra, a felnőtt szerepének megtalálására helyezi a hangsúlyt, úgy, hogy ez a gyermeknek is érthető és elfogadható legyen. A könyv könnyen érthető, verses és humoros, képei  beszédesek, igazi élmény kézbe venni.

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melynek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Amennyiben érdeklődik a részletek iránt, kérjük, olvassa el adatkezelési tájákoztatónkat.